• Demo content not imported properly + featured image blog post

    teutz
    Participant

    Hi there,

    I need your help. I have uploaded and imported the theme but some of the images (icons mostly) are not working. Contact form is not loading as well.
    Could you please help me to have it as in the demo ?
    Also i have a problem. I have 3 blog posts. If i remove the featured image , the image is not displayed in the blog list. If i add it as a featured image , it appears 2 times. Can you please tell me why?

    Thanks

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by teutz. Reason: removing credentials
    3 Replies
    teutz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    teutz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Adnan Shawkat
    Keymaster

    Hi there,

    I think for some server issue some of the images didn’t imported properly. Anyway I’ve updated those image field except the testimonial ones. You can check now. About the contact form all you need to do is save the homepage & it’d load properly currently it’s loading perfectly. About “explore the world” text you’ve already updated it & written “Mindtastik” that’s the field where you can update this para. About the blog it seems to be ok to me in blog pages. Please let us know if you’ve any more query regarding the theme.

    Best Wishes.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Demo content not imported properly + featured image blog post’ is closed to new replies.